Laadukasta puutarhapalvelua Torniossa

Uksein Puutarha tarjoaa puutarhapalvelut Torniossa. Saat meiltä muun muassa kauniit kotimaiset, kasvihuoneessamme kasvatetut, paikalliset taimet ja kesäkukat. Kukkien lisäksi tarjoamme alan ammattilaisten neuvot kukkien hoitoon.

 

!!! Puutarha avattu, kurkun, kurpistan ja tomaatin taimia tarjolla !!!

Tervetuloa käymään puutarhallamme Tornion Pirkkiössä! Saat meihin yhteyden myös puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Yhteystiedot ja ajo-ohje

Paikallisesti kasvatetut taimet ja kukat

Olemme torniolainen yritys, jolta saat paikallisesti kasvatetut, laadukkaat kukkataimet. Kasvatamme kesäkukat omassa puutarhassamme Tornion Pirkkiössä. Toimitamme myös kotimaisia puu- ja pensataimia.

 

Meillä työskentelee viheralan ammattilaisia, joilta saat neuvot oikeiden kukkien valintaan ja niiden hoitoon. Vinkkiemme avulla kukat ilahduttavat sinua ja läheisiäsi pitkään. Tervetuloa tutustumaan kukkien valikoimaan!

Saat meiltä:

  • kesäkukkien paikallismyynnin

  • kotimaiset puun taimet sekä pensaat ja perennat

  • istutuspalvelut: puistopuut ja -pensaat, pensasaidat

  • istutuspalvelut: kesäkukat ja perennat asiakkaan astiaan tai pihan istutusaltaaseen

  • hautojen hoidon: ylläpito, kunnostus, hautakivien oikaisu

  • pensaiden ja puiden hoitoleikkaukset.

Muistathan, että halutessasi voit tilata meiltä myös viherrakentamisen palvelut suunnitteluineen.

Lue lisää

Puutarha, jossa viihtyy koko perhe

Piha ja puutarha ovat olennainen osa kotia tai vapaa-ajan asuntoa. Parhaimmillaan piha lisää viihtyisyyttä tarjoamalla paikan oleskeluun, harrastamiseen tai vaikka leikkimiseen.

 

Pihaan kannattaakin satsata. Teet sen helposti jo hankkimalla kasveja. Jos haluat saada aikaan isomman muutoksen, kannattaa kääntyä vihersuunnittelijoidemme puoleen. Olipa tilanteesi mikä tahansa, autamme sinua mielellämme.

 

Ammattilaistemme avulla saat pihan olosuhteisiin ja esimerkiksi elämäntilanteeseesi sopivimmat ratkaisut. Otamme huomioon myös muun muassa talon värit ja tyylin.

 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistasi – tai tule käymään!

Kesäelämyksiä puutarhallamme

Puutarhallamme kannattaa tulla käymään! Olemme pieni paikallinen yritys Torniossa, joka ottaa sinut lämpimästi vastaan. Pääset myös nauttimaan maalaisympäristöstä kahviloineen, riikinkukkoineen ja kanoineen. Tarjolla on tuoretta kahvia, teetä ja leivonnaisia kauden raaka-aineista. 

 

Meillä viihtyvät vieraat perheen pienimmistä alkaen. Tervetuloa! Puutarhamme an avoinna asiakkaille kesäisin.