Kokonaisvaltaiset puutarhapalvelut ja viherrakentamisen palvelut Torniossa

Uksein Puutarha tarjoaa vihersuunnittelua ja viherrakentamista Torniossa. Saat meiltä kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa tarvittaessa kaiken kauniiseen ja toimivaan pihaan tarvitsemasi.

 

Teemme piharakentamisen suunnittelusta toteutukseen, kiveykset, istutukset, kalusteet ja varusteet!

Tulemme mielellämme arviointikäynnille, jonka perusteella annamme sinulle tarjouksen toiveidesi pihan toteuttamisesta. Lue lisää viherrakentamisesta ja tutustu palveluidemme hintaan.

Yhteystiedot

Kaikki suunnittelusta toteutukseen

Suunnittelemme ja rakennamme pihat ja muut viheralueet toiveitasi tarkasti kuunnellen. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua sekä kotitalouksille, yrityksille että julkisen sektorin toimijoille: palvelumme kattaa suunnittelun, työn ja hoidon. Lopputuloksena on kaunis ja toimiva piha tai muu viheralue, jolla viihdytään varmasti.

Saat meiltä myös puun taimet, perennat ja pensaat pihallesi. Puutarhamyymälästämme löydät myös erilaisille piha- ja viheralueille sopivat, paikallisesti kasvatetut kesäkukat.

 

Haluatko kuulla lisää monipuolisista palveluistamme tai pyytää suoraan tarjouksen? Ota meihin yhteyttä! Ensi kesän suunnittelu alkaa jo nyt.

Yhteystiedot

Pihasuunnittelun hinnasto

Tulemme mielellämme paikan päälle arviointikäynnille, jonka jälkeen saat meiltä tarjouksen kokonaisvaltaisesta palveluista istutuksineen ja muine yksityiskohtineen.

Arviokäynti, 30 min. 0 € + matkakulut 0,50 €/km

Neuvonta paikan päällä 1 h, alkaen 50 €

Suunnittelu paikan päällä 2 h/luonnos, alkaen 200 €

Pihasuunitelma, yleistasoinen, alkaen 500 €

Pihasuunnitelma, yksityiskohtainen, alkaen 800 €

Määräluettelo/kustannusarvio, alkaen 300 €

Kotitalousvähennystä pihan muutostöistä

Tiesitkö, että kotitalousvähennys auttaa sinua kattamaan kuluja, joita aiheutuu, kun hankit ulkopuolisen apua oman pihan muutoksiin tai hoitotöihin? Kotitalousvähennys tarkoittaa helpotusta veroihin, ja voit hakea sitä tekemämme työn osuudesta. Kotitalousvähennystä ei siis voi saada esimerkiksi tarvikkeista tai matkakuluista.

 

Lisää aiheesta voit lukea verottajan sivuilta.

Lue lisää